САШКА МИЛОШЕВИЋ НОВА НАЧЕЛНИЦА ГРАДСКЕ УПРАВЕ У БОРУ

На одржаној седници Градског већа, већници су једногласно подржали предлог о именовању нове начелнице Градске управе Града Бора.

Претходној начелници Градске управе Љубинки Јелић истекао је мандат и стекла је услов за пензију, те је у складу са законом, расписан конкурс за новог начелника Градске куће. Већници су једногласно дали зелeно светло на предлог именовања и постављења нове начелнице Градске управе.

Данас смо добили нову начелницу а то је Сашка Милошевић, дипломирани мастер правник са великим и богатим искуством. До скоро, вршила је функцију Градског јавног правобраниоца. Пуно среће у даљем раду јој желим. Први задатак који смо јој дали је да Градску управу још више отвори ка грађанима, да предузме све кораке како би се у што краћем року осавременила Градска кућа и убрзао рад свих служби, истакао је Александар Миликић, градоначелник Бора.

Ја бих се овим путем захвалила на указаном поверењу, трудићу се у наредном периоду да то поверење и оправдам. Мој циљ биће што ефикаснија и боља организација рада Градске управе“, истакла је Сашка Милошевић, начелница Градске управе.

Милошевић се захвалила и претходној начелници на досадашњем раду, залагању и обављању посла који је одлично радила. Иако истиче да је ово велика одговорност, трудиће да својим радом испуни очекивања.