15 ГОДИНА ЧИТАЛИШТА У КЛАДОВУ

Библиотека “Центар за културу” Кладово поводом обележавања 150 година Читалишта на подручју општине Кладово, уз подршку свог оснивача, општине Кладово, приређује уметничко музичко вече познатог глумаца Ивана Босиљчича под називом “Наше вече”.

Након гостовања у Мостару и Подгорици наш познати глумац се предствља кладовској публици у суботу 28. октобра 2023., са почетком у 19.00 часова у позоришно-концертној сали.

Цена улазнице је 800 динара.

Публика ће имати прилику да ужива уз стихове познатих песника и чувене мелодије које у Ивановој интерпретацији доносе узбуђење и емотивност јединствену на овим просторима и у овим временима. Ова музичка представа је искрена глумачка исповест коју публика поздравља дугим стојећим аплаузима“.

Дружење са Босиљчићем и са стиховима Јесењина, Симонова, Бодлера, Шантића, Ракића, Радичевића, Дедића, Антића, Рајића … представља комбинацију различитих уметничких форми, уз обраду популарних музичких тема од 60-тих година до данас.

Поред поезије, биће ту и филмске музике, руских романси, савремене поп музике.

У најави стоји да „Наше вече“ носи узбуђење драмске представе и музички квалитет концерта, а форма је посебна и ријетко виђена на овим просторима.

Босиљчић дуже од деценије, поред богате телевизијске, филмске и позоришне каријере, представља ауторске пројекте љубитељима поезије и музике. Добитних је бројних награда, поред осталих и Стеријине награде, а познат је по десетинама успешних телевизијских улога.

Улазнице се доступне у претпродаји на благајни Дома омладине сваког радног дана од 07 до 15 часова.

На дан концерта улазнице се продају сат времена пред почетак музичко-поетског програма

ИЗВОР/ ФОТО: www.kulturakladovo.rs/