ПОТПИСАН УГОВОР: УСКОРО ИЗГРАДЊА ШОПИНГ ЦЕНТРА “BIG FASHION”

Са константним привредним растом Град Бор се сврстао међу веома развијене градове у Србији. Град очекују велики пројекти али свакако један од њих је и изградња шопинг цента „Big Fashion„. На површини од пет хектара у року од две године, биће саграђен нови модерни тржни центар, по налику на центре широм наше земље.

Ово је велики дан за Град Бор. Тамо где се појави компанија „Big“ то значи да постоји велики потенцијал за привредни раст. Овај велики пројекат створиће прилику за отварање нових радних места. Из градског буџета наставићемо да издвајамо новчана средства за даље развој града“, истакао је Александар Миликић, градоначелник Бора.

Градиће се фазно, у првој етапи биће изграђено око 10 хиљада квадрата са отвореним паркинг простором за преко 300 аутомобила.

Ово је врло узбудљив тренутак за мене. Драго ми је да баш овде у Бору ширимо пословање наше компаније. Уз велику подршку локалне самоуправе а пре свега градоначелника Александра Миликића, ми смо овде како би реализовали наш пројекат изградње шопинг центра. Град Бор као и цела Република Србија имају велики потенцијал. Већ 10 година на многим локацијама развијамо врло успешно наше пословање. Следећу декаду нашег развоја у Србији ми са задовољством започињемо у Бору“, Lev Weiss, директор компаније у Србији.

Компанија има у плану да шири своје пословање тако да ће у будућности проширити своје капацитете. Такође, компанија „Big“ посебну пажњу посвећује пратећим садржајима, као што су дечија игралишта односно кутку где породица може проводити своје слободно време. Дечије игралиште на отвореном, које ће бити изграђено по најновијим стандардима, највише ће обрадовати малишане.

Иако је уговором дефинисан  рок за изградњу центра, према речима компаније, шопинг центар ће бити изграђен и пре уговореног рока.