Кладово добило новог начелника председника Општине

На 32. редовној седници Општинског већа, којом је председавао Бојан Божановић, заменик председника општине Кладово, донета је одлука о постављењу дипломираног правника Душана Белића на положај начелника Општинске управе Кладово.

Бојан Божановић, заменик председника општине, је нагласио да је положај начелника Општинске управе одговорна функција која осликава рад локалне самоуправе.

-Верујем да је Душан Белић научио доста од свог претходника. Својим досадашњим радом и залагањем допринео је напретку локалне самоуправе, и надам се да ће својим интегритетом, још више побољшати рад. Транспарентност општине је повећана, према овогодишњем истраживању Кладово је остварило највећи раст, на 14. је месту од 145 рангираних јединица локалних самоуправа. Желим му успешан рад и да остане доследан својим одлукама као и до сада, рекао је Божановић.

opst_vece_06.10.2023_2

opst_vece_06.10.2023_1

фото: општина Кладово

Новоизабрани начелник Општинске управе, Душан Белић, захвалио је на указаном поверењу и нагласио да ће својим трудом и радом то и оправдати.

Већници су прихватили предлог Решења о разрешењу и именовању члана Комисије за прибављање и располагање непокретностима у јавној својини општине Кладово, а разматран је и усвојен захтев Комисије за спорт.