Град Бор запеваће у „Ритму Европе“

Град Бор запеваће у „Ритму Европе“. Да је Бор расадник талената показује и позив да се млади из овог града прикључе највећем музичком такмичењу у Србији, мини Евровизији.

Потписивањем уговора омогућено је младима из Бора да учествују у новој сезони такмичења „Ритам Европе“, које има за циљ подстицање, развијање и препознавање младих талената у Србији. Уговор су потписали градоначелник Бора, Александар Миликић и Игор Карадаревић, директор програма.

У наредних 15 дана аудиција ће бити одржана у Бору како би се одабрала талентована деца. Начин такмичења је осмишњен тако што ће њих шест изаћи на сцену где ће се надметати са додељеном песмом. Право учешћа имају деца узраста од 14 до 21 године.

На камповима који ће бити одржани у Кикинди, млади таленти из Бора ће се припремати са осталим учесницима Ритма Европе за финално такмичење које ће бити одржано у октобру месецу ове године. Победник такмичења оствариће путовање у земљу европе коју су представљали, а уједно ће бити и домаћини наредног такмичења „Ритам Европе“.

Највеће дечије музичко такмичење емитоваће се на Првој Српској телевизији а сам програм биће емитован у 10 земаља Европе.