ГРАД БОР ДОБИО НОВИ ТРГОВИНСКИ ШОПИНГ ЦЕНТАР

Град Бор добио је нови шопинг центар. Трговински ланац „Пепко“ био је први објекат који је широм отворио врата за своје прве купце.

Наредног месеца своја врата отвориће и други познати брендови а, до краја године шопинг центар ће у потпуности бити опремљен са водећим брендовима.

Поред добре локације и разноликост брендова нови тржни центар красиће зелене површине и простор за дечију игру.

Част ми је и задовољство што сам имао прилику да са пријатељима отворим прву радњу новог тржног центра. Драго ми је што смо, уз подршку града, добили прилику да завршимо овај пројекат“, истакао је Александар Коларов, инвеститор.

Захваљујем се добрим људима и онима који су препознали да град Бор може и треба да има један овакав центар. Посебно сам поносан што је, за почетак, 15 жена добило прилику за запослење. До краја године ће се отварати и преостале радње познатих брендова што ће резултирати још већим бројем нових радних места. Живот у граду Бору се поправља а стандар подиже. У наредних неколико месеци ми ћемо почети и изградњу новог шопинг мола на простору некадашњег фудбалског стадиона Рудар“, истакао је Миливоје Јаношевић, заменик градоначелника.

Јаношевић додаје, да новац који се овде буде трошио, пуниће градски буџет што ће омогућити да се даље развија град.